Mi treba najpre da se dogovorimo šta hoćemo

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mi treba najpre da se dogovorimo šta hoćemo"

Predsednik Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja novinara u fabrici Knott Autoflex Yug d.o.o. u Bečeju govorio i o magli i zagađenju vazduha u Srbiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Pitao sam Brnabić da li je živ ministar za zaštitu životne sredine Trivan

Izvor: Danas, 15.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Vlada Srbije preduzeti odgovarajuće mere koje se tiču smanjenja zagađenosti vazduha, ali je naglasio da je jutros zvao premijerku Anu Brnabić da je pita "da li joj je živ ministar nadležan za životnu sredinu".

Nastavak na Danas...

Vučić o zagađenju vazduha: Ajde da se Trivan javi i kaže nešto

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020

Povodom optužbi da je kriv za maglu i smog u Srbiji, Vučić kaže da se pitao da li će neko da se seti da je ministar za to živ i da li radi nešto Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas otvaranju novog pogona fabrike "Knott Autoflex Yug" u Bečeju, nakon...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.