Izvor: Blic, 11.Sep.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mi smo već šampioni!

Za mene nije iznenađenje plasman Srbije u polufinale Evropskog prvenstva u košarci. Ne bih bio iznenađen ni da osvojimo zlato. To sam govorio i pre prvenstva, kao i poslednji put kada sam video igrače pre turnira.

Oni su tada mene belo gledali, jer nekako ne žele da prihvate ulogu favorita. Mislim da nismo favoriti, ali ne bi bilo iznenađenje da osvojimo šampionat, jer je u pitanju jedna izvrsna generacija, skup momaka koji su zajedno godinama, i koji su osvojili sve u juniorskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kategoriji.

To su ti igrači, Teodosić, Paunić, onda Mačvan... Imaju pobednički mentalitet, odrastanje, sazrevanje, mentalni sklop, vođeni su fenomenalno od strane Dude Ivkovića. Prema tome, sve imaju da postanu šampioni, uopšte ne vidim zbog čega bi to bilo iznenađenje. Za mene ne bi bilo. Apsolutno je kriza iza nas, prevaziđena je prošle godine, kada smo osvojili srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, a i sada kada smo u polufinalu Svetskog. To je fenomenalan uspeh, a sada igramo protiv Turske. Šta god uradili, već smo došli do izuzetnog rezultata, sklonili smo Špance sa puta ka medaljama.

Mi, pre svega, imamo veliko srce, veliki smo takmičari i nikoga ne želimo da pustimo. Sve mora da se dokaže i pokaže na terenu. Imamo pobednički mentalitet, liderstvo jednog Teodosića u kojeg veruju svi saigrači. Veliki sam optimista. Bio sam pre, sada sam još više, i nemojte me nazvati ludim ako vam već sada kažem da spremite neki lep doček. Samo da kiša ne pokvari slavlje našim igračima, oni su već šampioni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.