Mi nismo otpaci iz DOS-a, sposobni smo samo za vlast

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mi nismo otpaci iz DOS-a, sposobni smo samo za vlast"

Funkconer Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović, koji je takođe i direktor "Srbijagasa" i ima još nekoliko plaćenih funkcija, izjavio je u utorak da ta stranka neće praviti nikakve postizborne koalicije sa takozvanim desničarima i bivšim strankama DOS-a.

- Mi smo spremni za vlast jer mislimo da tu najviše možemo da doprinesemo. Glasanje za SPS nije bačen glas kao za neke druge otpatke iz DOS-a i neke desničare, koji to nisu. Mi smo bili faktor stabilnosti i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nameravamo da to ostanemo - rekao je Bajatović za TV Pink.

Ako SNS osvoji 50 odsto glasova u, kako je rekao, ovoj referendumskoj atmosferi, o postzbornoj koaliciji će odlučivati ta stranka.

Bajatović je rekao da je SPS već potvrdio da će razgovarati sa SNS-om posle izbora i dodao da ujedinjavanje SPS sa svim drugim strankama protiv SNS-a prosto nije moguće jer bi to, kako je rekao, bila jedna vrlo neprirodna koalicija.

  

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.