Mevludin Nuhodžić danas sa Stefanovićem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2018, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mevludin Nuhodžić danas sa Stefanovićem

Organizovani kriminal, migracije i unapređenje prekogranične saradnje neke su od tema o kojima će u Beogradu danas razgovarati ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludin Nuhodžić sa srpskim kolegom Nebojšom Stefanovićem.

Nuhodžić će danas na poziv kolege Nebojše Stefanovića posetiti Beograd, saopšteno je iz resornog Ministarstva, prenosi RTCG.

Kako su naveli iz kabineta Nuhodžića, ministri će razgovarati o policijskim pitanjima, s posebnim osvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na borbu protiv organizovanog kriminala, aktuelne migracione izazove i unapređenje prekogranične saradnje.

"Zajedničko spoljnopolitičko opredjeljenje za članstvo u Evropskoj uniji (EU) dodatno upućuje na saradnju dvije države pa će jedna od tema biti i razmjena znanja i iskustava u okviru pregovaračkog poglavlja 24", navodi se u saopštenju.

Imajući u vidu obostrani interes za intenziviranje saradnje na resornom nivou, ministri će potpisati sedam sporazuma i dva protokola, kojima se reguliše režim rada svih šest graničnih prelaza na granici Crne Gore i Srbije.

"Sporazumom o pograničnom saobraćaju regulišu se uslovi i način prelaska granice stanovništva u pograničnim opštinama Crne Gore i Srbije", zaključuje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.