Metla: Preispitaćemo sve ugovore koji se tiču migranata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2020, 15:59

Metla: Preispitaćemo sve ugovore koji se tiču migranata

Član Predsedništva pokreta "Metla 2020" Novica Antić izjavio je da će taj pokret preispitati sve ugovore koje je država Srbija potpisala sa drugim državama, a tiču se migranata.

"Pokret Metla 2020 će učiniti sve da se svi ugovori koji postoje zaključeni na strani Srbije sa bilo kim u svetu, a tiču se migranata, otvore, preispitaju, i svi koji budu štetni za Srbiju i srpski narod biće poništeni", naveo je Antić ispred migrantskog centra u Obrenovcu, a prenosi informativna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << služba Metla2020.

Antić je dodao da srpski narod saoseća sa migrantima jer je i sam izbeglički narod, ali je i napomenuo da "interesi tih ljudi ne mogu da budu iznad interesa Srbije".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Antić (Metla 2020): Preispitati sve ugovore o migrantima koje je Srbija zaključila

Izvor: Danas, 29.Maj.2020

Član Predsedništva Pokreta Metla 2020 Novica Antić pozvao je danas na preispitivanje svih međunarodnih sporazuma o migrantima koje je potpisala Srbija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.