Metalnom šipkom pretukao kontrolora zbog ulaza na srednja

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalnom šipkom pretukao kontrolora zbog "ulaza na srednja"

Danas je na autobuskom stajalištu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu došlo do sukoba radnika GSP- a i jednog putnika. Incident se dogodio kada je putnik ušao na pogrešna vrata autobusa na liniji 95, zbog čega ga je kontrolor upozorio, ali je on iznenada izvadio metalnu šipku i nasrnuo na njega.

Nervozni putnik metalnom šipkom udario je kontrolora, koji ga je upozorio da je ušao na pogrešna vrata

 

 

Napad na radnika GSP dogodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se na autobuskom stajalištu u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu kada je putnik ušao na pogrešna vrata autobusa na liniji 95, zbog čega je upozoren, ali je on iznenada izvadio metalnu šipku i nasrnuo na aisistenta kontrolora udario ga i pobegao u nepoznatom pravcu između okolnih zgrada, objavila je "Politika".

 

Vozač autobusa pozvao je dispečere, koji su obavestili policiju i Hitnu pomoć jer je povređenom D.R. iz temena tekla krv zbog čega je prebačen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar.

 

"Politika" piše da je Direktor GSP rekao da je odmah poslao ekipu iz GSP u Urgentni, a u toku je prikupljanje informacija o incidentu i odluka o pokretanju krivične prijave protiv NN počinoca.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.