Metalika nudi nagradu pronalazaču nestale obožavateljke

Izvor: Blic, 26.Okt.2009, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Metalika" nudi nagradu pronalazaču nestale obožavateljke

Američki metal bend "Metalika" ponudio je 50.000 dolara onome ko pronađe devojku koja je nestala sa jednog od njihovih koncerata, prenosi agencija AFP.

Policija trenutno traga za plavokosom, plavookom studentkinjom Morgan Harington, starom 20 godina, koja je nestala 17. oktobra, za vreme koncerta grupe u Šarlotsvilu u Virdžiniji.

Na vebsajtu www.findmorgan.com piše da su devojčini roditelji ponudili 100.000 dolara za pronalazača njihove ćerke ili za informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje će dovesti do hapšenja onoga ko je kriv za njen nestanak.

"Bend 'Metalika' je ovom iznosu nagrade dodao još 50.000 dolara", piše na stranici.

"Metalika" je takođe na svom sajtu postavila sliku Morgan Harington, sa njenim opisom i naslovom: "Nestala je jedna od naših obožavateljki".

"Morgan ima plavu kosu, plave oči, visoka je 1.67 cm, teška 60 kilograma i nosila je crnu majicu grupe 'Pantera', crnu suknju i čizme. Ona nije imala kod sebe ličnu kartu ni mobilni telefon. Morgan se odvojila od svog društva nešto pre devet časova, na ulazu na koncert", stoji u opisu nestale devojke na sajtu grupe.

Članovi benda "Metalika" zatražili su od svakoga ko ima bilo kakve informacije koje mogu dovesti do njenog pronalaska da pošalje i-mejl, a takođe su zamolili i fanove da detaljno pregledaju slike i video snimke sa koncerta, jer bi i to moglo biti od velike pomoći.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.