Mesto za uživanje

Izvor: Blic, 04.Okt.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesto za uživanje

Otvaranju kluba „Madam” u Skadarliji prisustvovao je veliki broj poznatih glumaca, manekena, pevača. Dobro raspoložene zvanice zabavljale su se i uživale u dobroj atmosferi do jutarnjih časova.

Uz zvuke urbanog disko - fanka i u originalnom trospratnom enterijeru dobro su se zabavljali popularni glumci Katarina Radivojević, Danijela Vranješ, Branislav Lečić, Danijela Vranješ, Miloš Vlalukin, slikarka Biljana Cincarević, popularni DJ Marko Nastić i još mnogi drugi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Najveću pažnju privukla je devojka koja je u 23 sata izvela za sve prisutne kabare ples. Nakon toga sve javne ličnosti otvorile su po flašu „Tikveš” šampanjca i proglasile novo mesto otvorenim.

Dobra atmosfera, disko muzika uticali su da se svi lepo zabavljaju do jutarnjih časova. Takođe je najavljen početak nove sezone, a ono što je interesantno je da će svake srede biti organizovano glumačko veče, pa će popularni glumci biti domaćini te večeri i zabavljati prisutne goste.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.