Meštani ovog dela Amerike žive u strahu: Sablasni zvuk širi se gradom i to sa jednog od simbola SAD (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 10:21

Meštani ovog dela Amerike žive u strahu: Sablasni zvuk širi se gradom i to sa jednog od simbola SAD (VIDEO)

Kako su naveli meštani, zvuk se širi iz pravca Zaliva San Francisko, te da je zabeležen posle radova na čuvenom mostu Golden gejt.

Sablasni zvuk počeo je da se širi američkim gradom San Franciskom posle obnove jednog od njegovih simbola, mosta Golden gejt.

Žitelji San Franciska počeli su da dele na društvenim mrežama čudan i kako su opisali, sablasan zvuk koji se širi gradom, a mnogi su napisali da se čuje na udaljenosti od gotovo pet kilometara, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Lajvsajens".

Can someone explain me why is this eerie sound has been going on for an hour in #SanFrancisco #presidio #sound #eerie #whatisthis #2020SoFar #2020BingoCard pic.twitter.com/gS4ui2WSxh

— Alberto Martinez A (@betogilardino) June 5, 2020

Iz komunalnog servisa SF 311 naveli su da je verovatni razlog neobičnog zvuka postavljanje novih delova na biciklističkoj stazi mosta, pozivajući se na policiju.

Nacionalni hidrometeorološki servis u San Francisku saopštio je da su zabeleženi jaki vetrovi u vreme kada se zvuk čuje.

Lokalna stanica KQED prenela je da su delovi mosta postavljeni kao neophodan deo dugoročnih napora da se 83 godine star most učini aerodinamičnijim i da se osigura njegova strukturna jačina.

Kako su dodali, slična mogućnost pojavljivanja neobičnog zvuka zabeležena je i tokom testiranja u vazdušnom tunelu, a kako su naveli meštani na društvenim mrežama, Golden gejt most pretvoren je u džinovski muzički instrument, možda i najveći na svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MISTERIOZNI ZVUK SE ŠIRI GRADOM: Posle obnove čuvenog mosta, počelo je da se čuje nešto sablasno, čak i 5 km dalje VIDEO

Izvor: Kurir, 09.Jun.2020

Sablasni zvuk počeo je da se širi američkim gradom San Franciskom posle obnove jednog od njegovih simbola, čuvenog mosta Golden gejt.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.