Mesi postao najbolji strelac u istoriji Barselone

Izvor: Politika, 16.Mar.2014, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi postao najbolji strelac u istoriji Barselone

Fudbaleri Barselone pobedili su Osasunu sa 7:0 u 28. kolu španskog fudbalskog prvenstva, a Lionel Mesi je s današnja tri gola postao najbolji strelac u istoriji tog kluba.

Klub s Nou Kampa je do pobede došao golovima Mesija u 18. i 63. i 88. minutu, Aleksisa Sančeza u 22, Andersa Inijeste u 34, Kristijana Telja u 79. i Pedra u 91. minutu.

Barselona je treća na tabeli Primere sa 66 bodova, četiri manje od prvoplasiranog Real Madrida i jednim manje od Atletiko Madrida. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Osasuna je na 15. poziciji sa 29 bodova.

Današnjim pogocima Lionel Mesi je stigao do brojke od 371 gola za Barselonu u svim takmičenjima i tako je postao najbolji strelac u istoriji kluba.

Argentinski fudbaler je još pre dve godine postao najbolji strelac kluba u zvaničkim mečevima, a danas je po ukupnom broju datih golova sa prvog mesta „skinuo” Paulinja Alkantaru koji je postigao 357 golova.

Sledeći rekord koji je pred Mesijem je - najbolji stralac u istoriji Lige šampiona. Trenutno, najbolji strelac najelitnijeg fudbalskog takmičenja je legenda Real Madrida Raul Gonzales, koji je postigao 71 gol, dok je Mesi postigao 67.

Beta

objavljeno: 16.03.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi najbolji strelac u istoriji Barselone

Izvor: Akter, 16.Mar.2014

Fudbaleri Barselone deklasirali su danas ekipu Osasune rezultatom 7:0 u utakmici 28. kola španske Primere, a Lionel Mesi postao je najbolji strelac u istoriji kluba iz Katalonije

Nastavak na Akter...

MESI ISKREN: Ostajem u Barseloni dok me budu želeli

Izvor: Kurir, 16.Mar.2014

MADRID - Prva zvezda Barselone Lionel Mesi ponovio je da ga ne interesuju medijske spekulalcije i da želi do kraja karijere da brani boje aktuelnog prvaka Španije...Mesi je danas postigao tri gola u prvenstvenoj pobedi Barselone nad Osasunom (7:0) i postao najbolji strelac u istoriji katalonskog kluba...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.