Merilin Menson gost u seriji Kalifornikacija

Izvor: Blic, 25.Jun.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merilin Menson gost u seriji ''Kalifornikacija''

Kontroverzni muzičar Merilin Menson gostovaće u jednoj epizodi nove sezone popularne američke televizijske serije ''Kalifornikacija'', prenosi ''Holivud riporter''.

Ovaj muzičar glumiće samog sebe i u jednoj epizodi upoznaće Henka Mudija (Dejvid Duhovni) u kući Atikusa Feča (Tim Minčin).

Menson, koji je 9. juna nastupio u Beogradskoj areni u okviru ''IQ'' muzičkog festivala, prodao je više od 50 miliona albuma širom sveta i osvojio je tri Gremi nagrade. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

On je nedavno objavio osmi studijski album ''Born Villian'', a već se pojavljivao na velikom platnu u psihološkom trileru ''Izgubljeni drum'', u krimi drami ''Party Monster'' i drugim filmovima.

Snimanje nove sezone serije ''Kalifornikacija'' je počelo prošlog meseca, a premijerno će biti prikazana naredne godine.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.