Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2023, 00:07

Merenjе nivoa šećera u krvi u Novom Sadu

Novembar je mesec posvećen širenju svesti o dijabetesu, a u susret 14. novembru, Svetskom danu borbe protiv dijabetesa, širom Srbije organizuju se preventivne i edukativne akcije. Merenjе nivoa šećera u krvi u Novom Sadu, organizovalo je Udruženje obolelih od dijabetesa „Diaverzum“.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Besplatno mjerenje nivoa šećera u krvi u UKC RS

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2023

BANJALUKA - Odjeljenje za endokrinologiju UKC Republike Srpske i Udruženje endokrinologa i dijabeteologa Republike Srpske u saradnji sa studentima Medicinskog fakulteta u Banjaluci i ove godine će tradicionalno obilježiti Svjetski dan borbe protiv dijabetesa, koji predstavlja najveću svjetsku ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.