Mere za saobraćaj bez zastoja na rampama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2012, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mere za saobraćaj bez zastoja na rampama

BEOGRAD, HORGOŠ -

Javno preduzeće (JP) Putevi Srbije najavilo je danas da će tokom vikenda "preduzeti sve mere" kako bi se saobraćaj na naplatnim rampama u zemlji odvijao bez zastoja u slučajevima pojačanog intenziteta.

Svi kanali za izdavanje i naplatu biće u funkciji 24 časa neprekidno na svim naplatnim stanicama, a vanredno će biti angažovane ekipe zaposlenih za dežurstva na naplatnim stanicama na tranzitnim pravcima radi zamene inkasanata.

Biće >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dovoljno sitnog novca za kusur

Pojačan broj radnika tehničke službe biće takođe prisutan na naplatnim stanicama radi što bržeg otklanjanja eventualnih kvarova.

Biće obezbeđena dovoljna količina sitnog novca za vraćanje kusura, dežurstvo šefova i pomoćnika šefova odseka na čeonim naplatnim stanicama biće neprekidno, radi kontrole i efikasnijeg sprovođenja preduzetih mera, navedeno je u saopštenju.

Na naplatnim stanicama Niš, Doljevac i Beograd, biće postavljena obaveštenja vozačima u tranzitu da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, kako bi bio ubrzan prolazak kroz naplatne stanice.

Obaveštenja će biti napisana na tri strana jezika na turskom, engleskom i nemačkom, a iz ovog preduzeća mole učesnike u saobraćaju sa domaćim registarskim oznakama da pripreme tačan iznos putarine jer se na taj način, dva do tri puta, ubrzava prolazak kroz naplatne stanice.

U slučaju potrebe, za putnike će biti obezbeđena voda i dežurstvo službe hitne pomoći.

Ukoliko dođe do većeg intenziteta saobraćaja na autoputevima, saobraćajna policija će, po potrebi, preusmeravati saobraćaj kako ne bi došlo do zagušenja na naplatnim stanicama.

Za vikend gužve na graničnim prelazima

Zbog nove smene turista, kasno popodne i predstojećeg vikenda očekuju se veće gužve i na graničnim prelazima. Za sada, zadržavanja su do 60 minuta, osim na prelazu kod Horgoša.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za vikend (nadamo se) bez gužvi na putevima

Izvor: Mondo, 28.Jul.2012, 02:01

I ovog vikenda "Putevi Srbije" će preduzeti sve mere kako bi se saobraćaj na naplatnim rampama u zemlji odvijao bez zastoja u slučajevima pojačanog intenziteta.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.