Memić pred gostovanje Obiliću: Spremni smo za revanš

Izvor: SandzakPress.net, 20.Nov.2020, 16:02

Memić pred gostovanje Obiliću: Spremni smo za revanš

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je danas da veruje da će njegova ekipa u Beogradu uspeti da se revanšira Obiliću za poraz (26:29) u prvom ovosezonskom meču. “Vrede više od njihove trenutne pozicije na tabeli. Imaju školovane rukometaše i znaju da igraju, a u nekim utakmicama nisu imali dovoljno sreće da prelome u svoju korist. Ozbiljno ih shvatamo. Potrebno je da odigramo jako od početka, iako smo gosti”, rekao je Memić. Uoči osmog kola, Novi Pazar je peti u B grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Arkus lige sa šest bodova, dok je Obilić na pretposlednjem, sedmom mestu i osvojio je dva boda manje. Obilić i Novi Pazar igraju u subotu od 19 časova u Sportskom centru Voždovac. The post Memić pred gostovanje Obiliću: Spremni smo za revanš appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Batak pred Voždovac: "Nadam se povoljnom rezultatu, a to je i nerešen ishod"

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020

Trener fudbalera Novog Pazara Radoslav Batak rekao je danas da veruje će njegov tim na predstojećem gostovanju Voždovcu igrati dobro i sa malim brojem grešaka, kao i da se nada povoljnom rezultatu..."Momci su vredno radili, a u ovom trenutku i nerešen ishod je uspeh za nas. Voždovčani su dobra...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.