Izvor: Piplmetar.rs, 08.Apr.2024, 01:30

Melina srećna što ćerka nije kao ona: Đina je ista tetka, evo kako ona izgleda (foto)

Sestra Meline Džinović je prava lepotica
Melina i Haris Džinović nedeljama su već u centru pažnje zbog razvoda, a pogotovu poslednjih dana otkako su akteri velikog skandala koji se desio nakon što je poznata dizajnerka upala u kuću na Senjaku u kojoj je Haris nastavio da živi sa decom.
ATA images

Sestra Meline Džinović – Jedna drugoj su najveći životni oslonac Dok je Haris veoma često i neočekivano puno pričao o razvodu i svemu što se dešava, Melina Džinović se nije oglašavala na tu temu, a nema sumnje da joj u svemu kroz šta prolazi podršku pruža i njena sestra Emina Galić.
Naime, sestra Meline Džinović živi u Turskoj sa suprugom i...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

"ŽAO MI JE KADA SU DECA U PITANJU" Melina sa sinom ne priča više od mesec dana, ćerka je otpratila, a evo kakvom su odnosu bili pre razvoda

Izvor: Blic, 08.Apr.2024

Razvod Meline Džinović i Harisa Džinovića iznenadio je mnoge, a otkako su stavili tačnu na svoju ljubav bivši supružnici našli su se u centru brojnih skandala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.