Melanija Tramp u poseti Keniji

Izvor: VOA, 05.Okt.2018, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija Tramp u poseti Keniji

Prva dama SAD Melanija Tramp nastavlja svoj turneju u četiri zemlje na afričkom kontinentu, posle Gane i Malavija doputovala u Keniju, u kojoj je zaštita životinja na prvom mestu njenog boravka. Melanija je posetila Nacionalni park u Najrobiju gde joj je pokazano kako Kenija održava ekološku stabilnost i štiti ugrožene vrste u toj zemlji. Melanij je hranila slonče, išla na kratki safari i posetila dečije sirotište.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Melanija Tramp hranila slonove u Keniji

Izvor: N1 televizija, 06.Okt.2018, 11:58

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp je na bočicu hranila sloniće i otišla u kratki safari u Keniji, treću etapu svoje samostalne afričke turneje...Opuštena i nasmešena bivša 48-godišnja manekenka posetila je Fondaciju Dejvisa Šeldrika za divlju faunu (DSWT), poznatu po pokretanju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.