Izvor: Nezavisne Novine, 08.Maj.2017, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mektić: Nije zabilježen odlazak državljana BiH na strana ratišta

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da u prošloj i ovoj godini nije zabilježen nijedan odlazak državljana BiH na strana ratišta, kao ni ozbiljnija teroristička prijetnja, zahvaljujući preduzetim mjerama.

Mektić je danas u Sarajevu razgovarao sa parlamentarnom delegacijom Italije, koju je predvodio predsjednik Komisije za spoljne poslove Donjeg doma italijanskog parlamenta Fabricio Cičito, o borbi protiv terorizma, te mjerama koje dvije zemlje preduzimaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u ovoj oblasti, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti BiH.

Mektić je istakao da korupcija i političke krize usporavaju BiH na putu ka EU, te naglasio da je primarni cilj uspostavljanje i jačanje vladavine prava, u čemu očekuje pomoć EU i drugih međunarodnih institucija.

Razgovarano je o bezbjednosnim izazovima, političkoj situaciji i budućim pravcima saradnje dvije zemlje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.