Meksiko:Žena osvetnik ubija vozače?

Izvor: B92, 03.Sep.2013, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko:Žena osvetnik ubija vozače?

Meksiko Siti -- Meksička policija koja istražuje ubistva dva vozača autobusa razmatra mogućnost da je počinilac zločina žena koja želi da se osveti za seksualno zlostavljanje.

Prošle nedelje su u gradu Huaresu na severu zemlje ubijena dva vozača iste kompanije za autobuski prevoz, preneo je britanski BBC.

Žena koja se predstavila kao "lovac Dijana" je pre nekoliko dana poslala mejlove meksičkim dnevnim listovima i ostavila poruke na društvenim medijima u kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << navodi da je ona ubica i da je vozače ubila kako bi osvetila putnice koje seksualno zlostavljaju vozači noćnih autobusa.

"Ja i druge žene smo propatile, ali ne možemo da ćutimo", navodi se u jednom od mejlova.

List "Diario de Huares" je objavio da ubica nije opljačkao ubijene vozače autobusa, niti je koristio oružje koje uobičajeno koriste članovi narko-kartela.

Prošle srede je jedna žena sa plavom perikom prišla prvom vozaču, izvadila pištolj, upucala ga u glavu i izašla iz autobusa, dok je u drugom takvom incidentu ubica, takodje žena, vozaču rekla: "Mislite da ste opasni, zar ne?", nakon čega ga je ubila.

Poruke navodnog ubice su privukle pažnju policije jer sadrže odredjene detalje o zločinima, koji nisu bili objavljeni u javnosti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Traži se žena ubica vozača autobusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2013

Meksička policija koja istražuje prošlonedeljno ubistvo dva vozača autobusa razmatra mogućnost da je počinilac tog zločina žena koja želi da se osveti za seksualno zlostavljanje, objavili su tamošnji mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.