POGREŠAN TRENUTAK: Meksikanac zaprosio devojku u trenutku kada je Holandija izjednačila

Izvor: Kurir, 30.Jun.2014, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POGREŠAN TRENUTAK: Meksikanac zaprosio devojku u trenutku kada je Holandija izjednačila

FORTALEZA - Jedan meksički navijač zaprosio je verenicu na meču osmine finala SP protiv Holandije i to u trenutku kada su "lale" stigle do izjednačenja.

Meč između Meksika i Holandije odigran je u Fortalezi. Meksički navijač je odlučio da zaprosi verenicu u trenutku kada se Meksikanci budu plasirali u četvrtfinale Mundijala.

Meksiko je vodio 1:0 golom Dos Santosa, a ovaj navijač je odlučio da u samom finišu iznenadi devojku, pošto je očigledno očekivao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se utakmica završi ovim rezultatom.

Međutim, u trenutku dok je Meksikanac prosio devojku Holandija je stigla do izjednačenja, pošto je Snajder u 88. minutu izjednačio na 1:1. Meksiko je na kraju ipak poražen s 2:1.

This guy proposed just as Holland scored. Ouch. #mex v #ned pic.twitter.com/HpAeB0h5OZ

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.