Mekonel: Da li Senat i dalje može da služi svojoj osnovnoj svrsi?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Jan.2020, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekonel: Da li Senat i dalje može da služi svojoj osnovnoj svrsi?

Otvaranje procesa suđenja američkom predsjedniku Donaldu Trumpu u Senatu otvoreno je raspravom o pravilima postupka. Lider republikanske većine u Senatu Mič Mekonel (Mitch McConnell) izjavio da će blokirati bilo kakav pokušaj demokrata za glasanje u početnoj fazi o izdavanju obaveznog poziva svedocima i prikupljanju dokumenata.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Republikanska većina u Senatu nadjačala demokrate na početku suđenja Trumpu

Izvor: SEEbiz.eu, 22.Jan.2020, 08:43

WASHINGTON - Republikanska većina u američkom Senatu odbacila je prva tri predložena amandmana demokrata na početku suđenja predsjedniku Donaldu Trumpu u postupku opoziva, čime je naznačeno kako bi ovaj proces mogao izgledati i kakav će biti konačan ishod...Vođa republikanaca u Senatu Mitch...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.