Mej će napraviti ISTORIJSKU GREŠKU ako sprovede svoj plan za Bregzit

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mej će napraviti "ISTORIJSKU GREŠKU" ako sprovede svoj plan za Bregzit

"Nadam se da ste saglasni da je apsolutno ključno da nastavimo ovo partnerstvo"

Bivši ministar spoljnih poslova Boris Džonson izjavio je danas da će vlada britanske premijerke Tereze Mej napraviti "istorijsku grešku", ukoliko sprovede svoj plan za Bregzit.

Džonson smatra da bi taj plan u velikoj meri smanjio uticaj Britanije i njenu mogućnost da samostalno postiže trgovinske sporazume.

Obraćajući se na konferenciji Demokratske unionističke partije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (DUP) u Belfastu, bivši šef britanske diplomatije pozvao je tu stranku protestanata iz Severne Irske da ne napušta Konzervativnu partiju, navodeći da je podrška DUP ključna za vladu.

, rekao je Džonson.

Demokratska unionistička partija preti da će srušiti vladu zbog Bregzita, preneo je AP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DžONSON UPOZORAVA MEJOVU: Vlada će napraviti istorijsku grešku

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2018

Bivši šef britanske diplomatije smatra da je vlada premijerke Tereze Mej pred istorijskom greškom Bivši ministar spoljnih poslova Boris Džonson izjavio je danas da će vlada britanske premijerke Tereze Mej napraviti "istorijsku grešku", ukoliko sprovede svoj plan za Bregzit.Pročitajte...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.