Megan Foks zasenila manekenke

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2010, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Foks zasenila manekenke

Glumica Megan Foks došla je u Milano samo zbog predstavljanja Armanijeve nove kolekcije. Pratio ju je i suprug Brajan Ostin Grin, ali je ona pred foto-aparate ipak stala sama.

Glumica koja se proslavila ulogom u "Transformersima" koketirala je sa fotografima.

Nimalo nije skrivala da joj pred objektivima nije potrebno ničije društvo.

Radije je izabrala da bude sama u centru pažnje, nego da je deli sa svojim suprugom Brajanom Ostinom Grinom, nekadašnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zvezdom tinejdž serije "Beverly Hills 90210".

Megan je kao zaštitno lice Armanija uživala u ulozi zvezde na predstavljanju nove kolekcije proleće/leto 2011 u Milanu, a svojom pojavom i nastupom bez sumnje je uspela u drugi plan da baci i prisutne manekenke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.