Medžik Džonson navijao za Mesija i Barselonu protiv Reala

Izvor: Kurir, 08.Okt.2012, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medžik Džonson navijao za Mesija i Barselonu protiv Reala

Barselona je sinoć kao domaćin igrala nerešeno sa Realom 2:2, a na tribinama stadiona Kamp Nou bio je i nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa

BEOGRAD - Legendarni američki košarkaš Medžik Džonson rekao je da mu se sviđa sve što predstavljaju Lionel Mesi i ostali fudbaleri Barselone i da je zato došao da navija za njih u derbiju sa Real Madridom, preneli su danas španski mediji.

"Sviđa mi se Mesi i sve što on i njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saigrači predstavljaju. Zbog toga sam konačno došao da ih podržim uživo", kazao je Džonson.

On je dodao da mu je "čast" što je bio deo utakmice timova sa jednim od najvećih sportskih rivaliteta.

"Odavno sam želeo da budem deo utakmice sa toliko istorijske vrednosti i sada ću najzad moći da pričam da sam prisustvovao "El Klasiku"", dodao je 53-godišnji Džonson.

Mesi je juče postigao oba gola za Barselonu, dok je dvostruki strelac za Real Madrid bio njegov veliki rival Kristijano Ronaldo.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Medžik Džonson navijao za Mesija i Barselonu protiv Reala

Izvor: Blic, 08.Okt.2012

Legendarni američki košarkaš Medžik Džonson rekao je da mu se sviđa sve što predstavljaju Lionel Mesi i ostali fudbaleri Barselone i da je zato došao da navija za njih u derbiju sa Real Madridom, preneli su španski mediji...Barselona je sinoć kao domaćin igrala nerešeno sa Realom 2:2, a na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.