Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2024, 16:10

Medvedev: Presretnuti razgovori pokazuju da se Nemačka sprema za rat sa Rusijom

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev ocenio je danas da presretnuti razgovor oficira Bundesvera o mogućem napadu na Krimski most ukazuje na to da se Nemačka sprema za rat sa Rusijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Započeće rat sa Rusijom? "Vojska se sprema"

Izvor: B92, 03.Mar.2024

Dmitrij Medvedev ocenio je da presretnuti razgovor oficira Bundesvera o mogućem napadu na Krimski most ukazuje na to da se Nemačka sprema za rat sa Rusijom..."Pokušaji da se razgovor oficira Bundesvera prikaže kao igrica sa raketama i tenkovima su zlonamerna laž. Nemačka se sprema za rat sa Rusijom",...

Nastavak na B92...

Medvedev: Nemačka se sprema za rat sa Rusijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2024

Bivši ruski predsednik i premijer i sadašnji zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev tvrdi da se Nemačka sprema za rat sa Rusijom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"UKRAJINA JE RUSIJA" Medvedev ne prestaje sa šok tvrdnjama: Svi će morati da računaju sa strateškim granicama Rusije, hteli to ili ne

Izvor: Blic, 04.Mar.2024, 13:23

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da koncept "Ukrajina nije Rusija" mora zauvek da nestane i da je "Ukrajina, naravno, Rusija", kao i da mirovni pregovori s aktuelnim vlastima u Kijevu nisu mogući a sa novom vladom biće ako priznaju novu realnost.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.