Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2023, 07:34

Medvedev: Dva načina za rešavanje konfrontacije, jedan od njih treći svetski rat

Jedan od načina za rešavanje konfrontacije u svetu je treci svetski rat u kome nece biti pobednika, ocenio je danas zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev. On je ocenio da bi to bilo loše jer, kako navodi, pobednicima uopšte nije zagarantovan dalji prosperitet, kao što je to bio slučaj posle prethodnih svetskih ratova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na korak do apokalipse? "Postoje dva načina... Jedan od njih je treći svetski rat"

Izvor: B92, 03.Jul.2023

Jedan od načina za rešavanje konfrontacije u svetu je treći svetski rat u kome neće biti pobednika...To je ocenio zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev...On je u članku za Rusku gazetu ocenio da bi to bilo loše jer, kako navodi, pobednicima uopšte nije zagarantovan...

Nastavak na B92...

Medvedev: Dva načina za rešavanje konfrontacije u svetu

Izvor: Blic, 03.Jul.2023

Jedan od načina za rešavanje konfrontacije u svetu je treći svetski rat u kome neće biti pobednika, ocenio je danas zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.