Medved ubio tinejdžera tokom trke na Aljasci

Izvor: B92, 19.Jun.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medved ubio tinejdžera tokom trke na Aljasci

Enkoridž -- Mrki medved je usmrtio 16-godišnjeg dečaka tokom trke u planinskom trčanju na Aljasci, saopštile su lokalne vlasti. Identitet žrtve nije saopšten.

Trka je održana u nedelju, između Enkoridža i Girdvuda. Takmičar je prešao pola staze kada je poslao sms poruku da ga juri medved.

Spasioci koji su krenuli u potragu našli su ostatke dečaka. Rendžeri su pucali na medveda i pogodili ga u glavu, ali je životinja uspela da pobegne.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Medved ubio tinejdžera tokom trke na Aljasci

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2017

ENKORIDŽ - Mrki medvjed je usmrtio 16-godišnjeg dječaka tokom trke u planinskom trčanju na Aljasci, saopštile su lokalne vlasti. Identitet žrtve nije saopšten...Trka je održana u nedjelju, između Enkoridža i Girdvuda. Takmičar je prešao pola staze kada je poslao sms poruku da ga juri medvjed...Spasioci...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.