Međusobna izručenje između Srbije i Crne Gore

Izvor: Blic, 01.Jun.2012, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međusobna izručenje između Srbije i Crne Gore

Crnogorska policija izručila je srpskim kolegama jednu osobu, dok je Srbija Crnoj Gori isporučila tri osobe, saopšteno je danas u Podgorici.

Uprava policije Crne Gore je navela da su iz Srbije izručeni Saša Kuburović (45), Vidak Mirković (58) i Ivan Mijatović (26).

Crnogorska policija, kako je saopšteno, potraživala je Kuburovića po osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru radi privođenja na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od jedne godine, zbog krivičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dela prevara u produženom trajanju.

Mirković je potraživan na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kotoru radi privođenja na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od šest meseci, zbog krivičnog dela prevara.

Kako se navodi, Mijatović je iz Srbije u Crnu Goru izručen radi nastavka izdržavanja zatvorske kazne. On je presudom Višeg suda u Šapcu osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od tri godine zbog krivičnog dela nedozvoljena trgovina drogom.

Iz Crne Gore u Srbiju je ekstradiran R.R. (34) iz Podgorice koje se potražuje radi vodjenja krivičnog postupka pred Višim sudom u Beogradu. Kako je saošteno, R.R. se potražuje zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično dela - zločinačko udruživanje, nedozvoljena trgovina drogom i neovlašćeno posedovanje oružja.

Povezane vesti: Srbi u Crnoj Gori prevarili 16 firmi za 29.000 evra Jutarnji list: Falsifikatori pasoša usluge nudili na Jutjubu Državljanin Srbije uhapšen u Kotoru zbog šverca droge Srbija izručila Crnoj Gori dvojicu osuđenih za šverc droge Crna Gora izručila Srbiji osumnjičenog zbog razbojništva

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.