Međunarodni akademski kurs T.E.S.L.A.

Izvor: Studnel.com, 17.Jun.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Međunarodni akademski kurs T.E.S.L.A.

Na kursu će učestvovati 15 studenata sa Univerziteta u Nišu i 25 studenata sa 96 evropskih univerziteta. Stručna predavanja, treninzi i radionice na temu ekologije, alternativnih i održivih izvora čine akademski deo kursa. Strani učesnici će imati priliku da upoznaju tradiciju našeg grada prilikom posete muzejima, obilaska grada i na Srpskoj večeri. Ovo je dobra prilika da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << domaći studenti upoznaju sa načinom razmišljanja, životom i stavovima svojih vršnjaka iz Evrope, kao i da pokazu koliko su dobri domaćini. 
Cilj kursa je da se svi učesnici upoznaju sa doprinosom i uticajem Nikole Tesle, kao i podizanje svesti studenata Niša o značaju dopunskog obrazovanja u privatnom i profesionalnom životu. Pored toga, važno je da posle kursa strani studenti uklone negativne predrasude o našem gradu i o našoj zemlji.
Predavanja će držati profesori Univerziteta u Nišu. Više informacija možete dobiti putem kontakta na mejl nis@best.eu.org. 

osmi medjunarodni akademski kursteslaudruzenja studenata tehnike evropebest

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.