Međunarodna komisija: U Srebrenici nije bilo genocida

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2024, 18:06

Međunarodna komisija: U Srebrenici nije bilo genocida

U Srebrenici se nije dogodio ni pojedinačni zločin genocida, niti genocid uopšte, piše u izveštaju Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992–1995. godine, koji će sutra biti razmatran na posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Posebna sednica parlamenta RS: Raspravlja se izveštaju Nezavisne međunarodne komisije o stradanju svih naroda u Srebrenici

Izvor: Danas, 18.Apr.2024, 14:25

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske danas na Posebnoj sednici Narodne skupštine raspravljaju o zaključnom izveštaju Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu od 1992. do 1995. godine.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.