Medju poginulima u nevremenu na Halkidikiju nema državljana Srbije (VIDEO)

Izvor: Beta, 11.Jul.2019, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medju poginulima u nevremenu na Halkidikiju nema državljana Srbije (VIDEO)

Medju stradalima u velikom nevremenu koje je zahvatilo grčko poluostrvo Halkidiki nema srpskih državljana, izjavila je konzulka Srbije u Solunu Dragana Glišić za televiziju N1.Glišić je kazala da je u sinoćnoj oluji jedna državljanka Srbije povredjena i smeštena u bolnicu."Nismo dobili nikakvu zvaničnu informaciju da ima naših državljana nastradalih. Dobili smo jedino informaciju da je povredjena jedna naša državljanka, trenutno je u bolnici. Ispitujemo da vidimo ko je u pitanju, ne znamo konkretno ništa, gde je bila, preko koga je došla", kazala je Glišić.Ona je navela da se srpski državljani za sada nisu javljali konzulatu u Solunu, ali je dodala da razlog za to može da bude prekid veza, pošto nema struje ni interneta."Naravno da ćemo to da pratimo, možda i da odemo na mesta gde ima naših državljana najviše. To su Nea Modanja, Nea Kalikratija, Nea Flogita, tu je najveći udar bio", rekla je Glišić.Ona je dodala da je oluja pogodila prvi i drugi prst Halkidikija, ali da je na drugom bila slabija nego na prvom.U velikom nevremenu koje je sinoć zahvatilo Halkidiki poginulo je šest ljudi, a povredjeno oko 65, od kojih je 35 smešteno u bolnice.U Nea Plaji je 54-godišnja Rumunka poginula kada se srušio krov taverne ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Među poginulima u nevremenu na Halkidikiju nema državljana Srbije

Izvor: Danas, 11.Jul.2019

Među stradalima u velikom nevremenu koje je zahvatilo grčko poluostrvo Halkidiki nema srpskih državljana, izjavila je konzulka Srbije u Solunu Dragana Glišić za televiziju N1. Članak Među poginulima u nevremenu na Halkidikiju nema državljana Srbije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.