Izvor: Blic, 15.Mar.2024, 16:14

FILMSKA PLJAČKA U PALATI SRBIJA Desetoro lopova upalo u SIV i ukralo NEVEROVATNIH 43.000 ORDENA!

U opsežnoj akciji hapšenja koja je organizovana od strane Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i Uprave kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala lišeno je slobode osam osoba, a za dvoje je raspisana poternica zbog sumnje da su opljačkali zgradu SIV-a i odneli na desetine hiljada ordenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lopovi upali u SIV i ukrali 43.000 državnog ordenja: Osam osoba uhapšeno, za dve se traga

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Treće javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je uhapšeno osam osoba, dok se za dve traga, zbog sumnje da su opljačkali desno krilo Palate Srbija i iz jedne od kancelarija odneli vredno ordenje.

Nastavak na Danas...

Deset osoba osumnjičeno za krađu 43.000 državnog ordenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2024

U akciji hapšenja Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i Uprave kriminalističke policije, Službe za suzbijanje kriminala slobode je lišeno osam osoba, zbog sumnje da su zajedno sa još dve osobe, za kojima je naloženo raspisivanje poternice, iz palate Srbija ukrali 43.000 državnog ordenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.