Medijski sponzor Parade: Neće šetati samo Ana Brnbić

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Sep.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medijski sponzor Parade: Neće šetati samo Ana Brnbić

Urednica portala Vice Srbija Aleksandra Nikšić danas je pozvala kolege iz medija koji budu izveštavali s beogradske Parade ponosa 17. septembra da pažnju posvete "običnim ljudima", koji se budu pojavili, a ne samo političarima i funkcionerima.

Vice je medijski sponzor parade ponosa, a urednica tog portala poručuje kolegama koji se u nedelju budu zatekli zajedno s učesnicima Parade na beogradskim ulicama, da širom otvore oči i primete ljudske priće oko njih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
"Prvi savet je da ne izveštavaju samo o tome da premijerka Ana Brnabić među šetačima na Paradi ili gradonačelnik Beograda. Mnogo je važnije da su na ulicu izašli ljudi koji doživljavaju probleme zbog seksualnh i rodnih identiteta", kazala je Nikšić za agenciju Beta.

Ona je kazala da je posao novinara da ukažu na to da svi treba da imaju jednaka prava u ovoj zemlji i da niko niko nikoga ne može da spreči da izađe na ulicu.

"Pohvalno je što političari javno podržavaju paradu i javno izađu među šetače, ali hajde da vidimo šta još može da se promeni u celoj toj priči", kazala je urednica portala Vice Srbija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.