Medijska pismenost gradjana najviša u protekle tri godine, digitalna u opadanju 2022.

Izvor: Beta Video, 30.Nov.2022, 09:45

Medijska pismenost gradjana najviša u protekle tri godine, digitalna u opadanju 2022.

BEOGRAD - Četvrti ciklus istraživanja u okviru programa Nova pismenost pokazuje da je indeks medijske pismenosti gradjana Srbije najviši u protekle tri godine i da trenutno iznosi 3,97 od idealnih 6, saopštili su Američka agencija za medjunarodni razvoj (USAID) i ``Propulsion``. Menažer programa ``Nova pismenost`` Goran Zarić je za agenciju Beta kazao da ovogodišnji indeks medijske pismenosti gradjane Srbije ``smešta negde u raspon dobre uskladjenosti sa idealom``. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije postignut zadovoljavajući nivo u medijskoj pismenosti

Izvor: Beta Video, 30.Nov.2022

BEOGRAD - Menažer programa ``Nova pismenost`` Goran Zarić je kazao da su, kada se govori o medijskim sadržajima, njihova istraživanja počela u periodu kada nije bilo pandemije kovida i ni naznaka ratu u Ukrajini. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Medijska pismenost građana najviša u protekle tri godine, digitalna u opadanju 2022.

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Nov.2022

Četvrti ciklus istraživanja u okviru programa Nova pismenost pokazuje da je indeks medijske pismenosti građana Srbije najviši u protekle tri godine i da trenutno iznosi 3,97 od idealnih 6, saopštili su Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) i "Propulsion".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.