Mediji: Vučić je bio u pravu, Topalko je novi lider N1 opozicije VIDEO

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 15:04

Mediji: Vučić je bio u pravu, Topalko je novi lider N1 opozicije VIDEO

Predsednik Srbije nedavno je primetio da opozicija i njihovi mediji lako prime u svoje jato bilo koga ko ispunjava jedan uslov - da su protiv Vučića, piše Alo.

Tako je u jednom danu zvezda opozicije i njihovih medija postao pevač folk muzike - Topalko, navodi taj list.

Ali, kako navodi "Detektor laži" na društvenij mrežiu X, "istraživački novinari odjednom su zaćutali" nad činjenicom da je Topalko bio pobednik njima omraženog rijalitija "Farma" na Pinku, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da je bio dobar drugar sa Tomislavom Nikolićem, dodaje Alo.

"Pogledajte, rasvešćivanje je počelo na raznim stranama. Mene oduševljava slučaj ovog pevača Topalovića. Njemu je pukao film i to je ono što opozicija mora da iskoristi", rekao je Vladeta Janković, kandidat Dragana Đilasa za gradonačenika 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.