Mediji: Uhapšena osoba zbog sumnje da je inspirisala dečaka da izvrši masovno ubistvo

Izvor: Beta, 06.Maj.2023, 16:32

Mediji: Uhapšena osoba zbog sumnje da je inspirisala dečaka da izvrši masovno ubistvo

Policija je uhapsila osobu osumnjičenu da je 13-godišnjeg K.K. inspirisala da izvrši masovno ubistvo u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", preneo je danas portal Kurir.Iz tog portala su se pozvali na "nezvanična saznanja".U napadu koji se dogodio prošle srede, učenik sedmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" K.K. hicima iz pištolja ubio je osmoro đaka i radnika obezbeđenja te škole dok je sedam osoba ranio.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

PRETRAGA DEČAKA UBICE POTVRĐUJE DA JE PLANIRAO ZLOČIN Novi detalji tragedije u školi: Istraživao može li u zatvor ako UBIJE DRUGOVE!

Izvor: Blic, 06.Maj.2023

Kosta Kecmanović (13) dečak koji je pre dva dana u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio osam svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana Vlahovića, a ranio sedam osoba do detalja je isplanirao stravično ubistvo, ali i kako da izbegne zatvor, pokazalo je veštačenje njegovog telefona, saznaje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.