Mediji: U Crnoj Gori uhapšen osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Šarca

Izvor: B92, 22.Jan.2021, 17:06

Mediji: U Crnoj Gori uhapšen osumnjičeni za ubistvo Aleksandra Šarca

U Crnoj Gori danas je uhapšen Lazar Ilić iz Kraljeva osumnjičen da je u septembru ubio Aleksandra Šarca u garaži TC Ušće, prenose mediji.

Napadač je u Šarca pucao iz pištolja "bereta", kalibra 7,65 milimetara, na kojem je bio prigušivač.

Taj pištolj je tokom bežanja bacio u žbunje ispred tržnog centra, gde su ga forenzičari kasnije pronašli.

Na njemu su izbrušeni serijski brojevi, tako da mu se teško može ući u trag porekla, a nema ni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bilo kakvih otisaka. Sve to govori da je pokušaj likvidacije Šarca vrlo profesionalno planiran i odrađen, prenose Novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji: U Crnoj Gori uhapšen osumnjičeni za ubistvo u TC Ušće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021

U Crnoj Gori danas je uhapšen Lazar Ilić iz Kraljeva osumnjičen da je u septembru ubio Aleksandra Šarca u garaži TC Ušće, javljaju beogradski mediji...Napadač je u Šarca pucao iz pištolja "bereta", kalibra 7,65 milimetara, na kojem je bio prigušivač...Pištolj je tokom bekstva bacio u žbunje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.