Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Maj.2020, 14:48

Mediji: Srpski državljanin pozitivan na koronavirus prebačen u Srbiju

Srpski državljanin, kod kojeg je, nakon što doživio saobraćajnu nezgodu u Crnoj Gori otkriven koronavirus, jutros je helikopterom transportovan u Srbiju, na dalje liječenje, objavili su podgorički portal.

Troškove transporta i liječenja, kako piše portal CdM, platiće Crna Gora.

Pacijent, državljanin Srbije, vozač je teretnog vozila, koji je 18. maja ušao u Crnu Goru.

Iz Instituta za javno zdravlje juče je potvrđeno, da je ponovljenim testiranjem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << utvrđeno da je taj pacijent iz Srbije pozitivan na koronavirus.

Ovaj slučaj se, tokom boravka u Crnoj Gori, vodio kao dodatni pozitivan. Kako je ovaj pacijent liječen u bjelopoljskoj bolnici, kao i u bolnici u Risnu i Kliničkom centru, dio medicinskog osoblja iz tih zdravstvenih ustanova je u izolaciji.

Takođe, u izolaciji su i radnici drugih službi koji su bili u kontaktu sa obolelim.

U Crnoj Gori je prema poslenjim informacijama još samo jedna osoba obolela od koronavirusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.