Mediji: Srbi privođeni u CG, tražen potpis da neće na meč

Izvor: B92, 11.Okt.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Srbi privođeni u CG, tražen potpis da neće na meč

Podgorica -- Crnogorska policija tokom nedelje je pozivala desetine srpskih navijača iz Podgorice i Bara pred utakmicu reprezentacija Crne Gore i Srbije, pišu mediji.

Navijači su u policiju pozivani kako bi, prema pisanju crnogorskih medija, pisano garantovali da neće prisustvovati meču na stadionu pod Goricom.

Lokalna "Borba" prenosi da su privođene osobe prepoznate kao pristalice Crvene zvezde, Partizana i Srbije i svi su morali da potpišu da neće uživo gledati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prvi, istorijski duel dve selekcije.

Navijači su potvrdili da su pozivani u policiju zbog utakmice.

"Dobili smo pozive da se javimo u policiju. Tamo nas je čekao inspektor, vrlo se korektno ponašao. Dao nam je unapred pripremljenu izjavu koju smo mi trebali da potpišemo. Pisalo je u izjavi da nećemo ići na utakmicu i samo treba da stavimo svoj potpis i odmah smo pušteni kući", prenosi Borba izjave više mladića iz Bara i Podgorice.

U toj izjavi pisalo je da se nacionalno izjašnjavaju kao Srbi sa ličnim podacima.

"Pisalo je moje ime i prezime, pored toga da se izjašnjavam kao Srbin i u nastavku da svojevoljno izjavljujem da neću biti na stadionu za vreme odigravanja utakmice."

Utakmica Lige nacija između Crne Gore i Srbije igra se večeras od 20.45.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mediji: Srbi privođeni u Crnoj Gori, tražen potpis da neće na meč

Izvor: Vesti-online.com, 11.Okt.2018

Crnogorska policija tokom nedelje je pozivala desetine srpskih navijača iz Podgorice i Bara pred utakmicu reprezentacija Crne Gore i Srbije, pišu mediji...Navijači su u policiju pozivani kako bi, prema pisanju crnogorskih medija, pisano garantovali da neće prisustvovati meču na stadionu Pod Goricom...Lokalna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.