Mediji: Šef MUP-a udario kolima ženu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Nov.2012, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Šef MUP-a udario kolima ženu

BEOGRAD -

Šef unutrašnje kontrole MUP-a Srbije Miloš Oparnica udario je službenim vozilom ženu koja je prelazila ulicu van pešačkog prelaza u beogradskom naselju Karaburma, javila je večeras televizija B92.

Nesreća se dogodila na raskrsnici ulica Marijane Gregoran i Dragoljuba Strejovića na Karaburmi, navela je ta televiziji dodajući da je žena da je prebačena u Urgentni centar.

U toj zdarstvenoj ustanovi Tanjugu je rečeno da je žena koja je povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u ulici Marijane Grergoran smeštena sa teškim povredama glave na odelenju neuropsihijatrije.

"N.P. (59) je zadobila teške traumatske povrede glave", rekla je šef službe informisanja u Kliničkom centru Zorica Marković.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.