Mediji: Roditeljima K.K. sud zabranio jednu stvar

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 11:39

Mediji: Roditeljima K.K. sud zabranio jednu stvar

Viši sud u Beogradu zabranio porodici dečaka K.K., koji je počinio zločin u svojoj školi "Vladislav Ribnikar" da otuđi svou imovinu.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je juče doneo rešenje kojim je usvojio predlog oštećenih S.S.Č., B.A., M.M., I.B., N.K., D.D., B.A., A.A i R.V.J. za određivanje privremenih mera obezbeđenja imovinskopravnih zahteva pa je okrivljenom V.K. zabranjeno da rasplaže, otuđi i optereti nepokretnosti i pokretne stvari čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je vlasnik.

Kako se navodi, to su stan u Beogradu, idealni delovi poslovnog prostora u Beogradu i putničko motorno vozilo.

Privremene mere će trajati do pravnosnažnog okončanja krivičnog postupka.

Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja, koja ne zadržava izvršenje rešenja.

Okrivljenom V.K. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti.

Vladimir. K, nalazi se u pritvoru koji mu je početkom meseca produžen za još 30 dana.

Vladimir K. je uhapšen odmah nakon što je njegov sin, koji nije krivično odgovoran pošto nema navršenih 14 godina, počinio zločin u školi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.