Mediji: Pronađena devojčica koja je nestala u četvrtak

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 15:52

Mediji: Pronađena devojčica koja je nestala u četvrtak

Devojčica Teodora M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena.

Ona je nestala zajedno sa Nenadom N. (15) koji je pronađen ranije tokom dana.

Njih dvoje su se upoznali preko interneta. Nakon što je Nenad pronađen, za medije se ranije danas oglasila i Teodorina majka Emina koja je istakla kako su suprug i ona trenutno u Beogradu i da i dalje tragaju za ćerkom.

"Ne znamo gde, suprug i ja smo trenutno u Beogradu, tražimo je, nema >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je. Čula sam se sa Nenadovim ocem, znam da je pronađen, mi sada tražimo Teodoru. Policija mi ništa nije rekla, nemamo nikakve tragove. Nadamo se najboljem", rekla je ranije Teodorina majka za medije.

Podsetimo, maloletnik je izjavio ranije danas da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu. Policija je dečaka zatekla kako spava, probudila ga i utvrđeno je da je u pitanju mladić koji je nestao u četvrtak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRONAĐENA TEODORA M. (15): Vodila se kao nestala od četvrtka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021

Danas je pronađena..Devojčica Teodora M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena...Kako se saznaje ona je pronađena bez vidljivih povreda na telu...Podsetimo, Nenad N, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), pronađen je jutros...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.