Mediji: Pronađen nestali dečak iz Lazarevca, za devojčicom se još traga

Izvor: B92, 18.Apr.2021, 10:10

Mediji: Pronađen nestali dečak iz Lazarevca, za devojčicom se još traga

Nenad N, koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15) , pronađen je rano jutros oko četiri sata, prenose mediji.

Dečakov otac rekao je da su ga iz policije zvali jutros u četiri sata i da je Nenad pronađen kod Vukovog spomenika, a da Teodora još nije pronađena, navode.

On je dodao da njegov sin nije mogao da kaže gde je Teodora, jer ga je napustila u trenutku sna.

Potraga za 15.godišnjim dečakom trajala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je više od 60 sati.

Mediji su ranije preneli da je dečak na autobus u Lazarevac ispratio svoju devojku Teodoru, koja je prethodno bila kod njega, u selu Mirosaljci.

Njima se potom izgubio svaki trag.

Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVI DETALJI NESTANKA! Teodora je uzela Nenadovu jaknu i otišla u nepoznatom pravcu. "Tražimo je, nemamo nikakav trag", kaže njena očajna majka

Izvor: Blic, 18.Apr.2021

N. N. , koji je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa devojčicom Teodorom (15), a pronađen jutros u policiji je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.