Mediji: Privedena devojčica jer je nožem povredila dečaka i nastavnicu beogradske gimnazije

Izvor: Beta, 04.Maj.2023, 17:11

Mediji: Privedena devojčica jer je nožem povredila dečaka i nastavnicu beogradske gimnazije

Policija je danas privela bivšu učenicu gimnazije "Ruđer Bošković", koja je nožem povredila učenika i nastavnicu u toj školi u Beogradu, javili su mediji.Kako je rečeno portalu N1, devojčica, rođena 2007. godine, nanela je nožem posekotine dečaku i nastavnici te škole.Ona je zadržana u policiji.U sredu ujutru su osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni u oružanom napadu jednog četrnaestogodišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda.Šestoro učenika i jedna nastavnica su povređeni u tom napadu, a napadač je uhapšen.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Privedena devojčica jer je nožem povredila dečaka i nastavnicu beogradske gimnazije

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Maj.2023

Policija je danas privela bivšu učenicu gimnazije "Ruđer Bošković", koja je nožem povredila učenika i nastavnicu u toj školi u Beogradu, javili su mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Babić: Sa mladim se razgovara pro forme

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023, 14:53

BEOGRAD - Sa mladima se razgovara uslovno rečeno pro forme, nevezano za slučaj višestrukog ubistva u školi "Vladislav Ribnikar", i ne samo da se ne razgovara nego im se plasira tematizacija nasilja u javnosti, rekao je danas učenik Druge beogradske gimnazije, Luka Babić.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.