Mediji: Predao se osumnjičeni za ubistvo; MUP: Uhapšen je

Izvor: B92, 23.Dec.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Predao se osumnjičeni za ubistvo; MUP: Uhapšen je

Beograd -- Osumnjičeni za ubistvo u beogradskom naselju Miljakovac N. S. (36) predao se policji, javljaju beogradski mediji. MUP: Uhapšen je.

Osumnjičeni je u noći između petka i subote udarcima čvrtim predmetom u glavu ubio sadašnjeg partnera svoje bivše žene.

Mediji navode da je osumnjičeni imao zabranu prilaska bivšoj ženi. Ona je tokom incidenta koji se dogodio u njenom stanu prošla bez povreda.

“Blic” navodi da je prema nezvaničnim saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osumnjičeni policiji rekao da mu nije bio plan da ubije M.M. “već samo da ga opomene”, a pravdao se da ga udario u afektu.

Ubrzo se oglasio i MUP koji ističe da je N.C. "uhapšen zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo".

Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.