Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mediji: Otac četvoro djece se ubio jer su mu isključili struju?

NIŠ - Miroslav Stojanović (44), otac četvoro djece izvršio je samoubistvo danas tako što je popio insekticid etiol, pi[u mediji u Srbiji.

Kako prenosi "Blic.rs" Stojanović je samoubistvo izvršio samo nekoliko sati nakon što mu je isključena struja zbog duga 22.000 dinara (oko 360 KM).

"Rekao je: 'Ne mogu ovo više da izdržim, nemam da platim dug za struju deca će mi gladovati, ubiću se', a zatim je prekinuo vezu", prepričava, navodne, posljednje Miroslavljeve riječi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rođaka pokojnika, prenosi pomenuti portal.

Stojanović je sa porodicom živio u Jelašnici nedalako od Niša, a kako tvrde njegovi najbliži govorio je da ne može da podnese siromaštvo, zbog čega se pretpostavlja da je odlučio da presudi sebi.

Navodi se da je Miroslav Stojanović izbjeglica s Kosova.

(Blic.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Ne mogu više ovo da izdržim, ubiću se!" Tragedija kod Niša: Otac četvoro dece izvršio samoubistvo zbog duga za struju! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 11.Jul.2018

Miroslav Stojanović (44), otac četovoro dece, izbeglica sa Kosova, izvršio je samoubistvo tako što je u utorak popio insekticid etiol, nekoliko sati nakon što mu je isključena struja zbog duga 22.000 dinara..."Rekao je: "Ne mogu ovo više da izdržim, nemam da platim dug za struju deca će mi gladovati,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.