Mediji: Nesreća na putu Beograd-Novi Sad: Podleteo pod kamion i poginuo na mestu

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 17:43

Mediji: Nesreća na putu Beograd-Novi Sad: Podleteo pod kamion i poginuo na mestu

Muškarac (55) iz Beočina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 časova, na putu Novi Sad - Beočin, posle raskrsnice za Rakovicu.

Nastradao je tako što je automobil u direktnom sudaru podleteo pod kamion.

Kako se nezvanično saznaje, do nesreće je došlo kada je vozač Golfa iz za sada neutvrđenih razloga prešao u suprotni smer i direktno udario u šleper.

Vatrogasci su izvukli telo nastradalog iz smrskanog automobila, a služba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golfom podletio pod šleper, vatrogasci izvlačili tijelo iz smrskanog auta

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jun.2021

Muškarac (55) iz Beočina poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 14 časova, na putu Novi Sad - Beočin, poslije raskrsnice za Rakovicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.