Majka i dete poginuli na Bežanijskoj kosi

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka i dete poginuli na Bežanijskoj kosi

U stanu na Bežanijskoj kosi oko 8.20 časova je izbio požar, a poginuli su majka i dete.

Kako javlja N1, stradala je žena starosti 36 godina i trogodišnje dete.

Požar je ugašen i sledi istraga.

Poslednje nezvanične informacije sa lica mesta su da je požar namerno izazvan.

Prema prvim informacijama Blica, kada je izbio požar u stanu na četvtom spratu majka i dete skočili su kroz prozor kako bi se spasili, ali su podlegli zadobijenim povredama.

Međutim, kako RTS nezvanično saznaje, majka je podmetnula požar u svom stanu, a zatim sebi i kćerki prerezala vene. Potom je sa kćerkom skočila kroz prozor, javlja RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mediji: Majka i dete poginuli na Bežanijskoj kosi

Izvor: Beta, 17.Jun.2019

Majka i dete su poginuli jutros u beogradskom naselju Bežanijska kosa, prenose mediji. Kako se navodi, do požara je došlo u Ulici Ismeta Mujezinovića oko 8.20.U Hitnoj pomoći naveli su da su ekipe još na mestu nesreće i nisu mogli da kažu više informacija o dogadjaju.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.