Mediji: Kratak spoj u Danasu, Vučić im malo kriv, pa malo dobar

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 10:01

Mediji: Kratak spoj u "Danasu", Vučić im malo kriv, pa malo dobar

Redakcija Danasa izgleda ne može da se dogovori koju stranu da zauzme, piše Alo.

Kako prenosi ovaj list, dok su juče napadali Vučića jer se nije oglašavao tokom pobune Vagnera u Rusiji, danas ga u istom listu hvale zbog toga.

Jasmina Lukač juče je napala predsednika Srbije Aleksandra Vučića što je ćutao dok se sve događalo sa Vagnerom, a danas ga druga novinarka hvali što je ćutao i kaže da bi to radio svaki ozbiljan strani političar, piše Alo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />"Pre neki dan je na TV Pink analizirao pobunu Jevgenija Prigožina i njegovih "vagnerovaca", naravno pošto se kriza okončala, jer zaista bi bilo glupo da se bilo koji ozbiljan strani političar izjašnjava dok se ne zna ishod", navodi se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.