Mediji: Građani se suprostavili na protestu. Jasno odgovorili: Ne

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 13:02

Mediji: Građani se suprostavili na protestu. Jasno odgovorili: "Ne"

Predsednik Instituta za nacionalnu strategiju, publicista i književnik Dragoslav Bokan, osvrnuo se povodom natpisa koji su mogli da se vide na protestima.

Naime, kako piše "Happy portal", iako su pomislili da su protestu prisustvovali isključivo istomišljenici, mogli su da uoče i građanikoji su na: "Hepi televizija pod hitno treba da izgubi status nacionalne frekvencije", imali odgovor: "Ne, Hepi, nemojte Hepi, ne dirajte Hepi".

Kako je rekao Bokan, a prenosi ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medij, oni se ponašaju kao razmažena deca koja kada im ne daš igračku, ona legnu nasred prodavnice i počnu da besne, razbijaju sve oko sebe, i tek kad im daš igračku, onda se smire. Ovde je igračka tron Srbije. Opozicija je kao pirane, opuštanje ih samo dodatno razjaruje. Njima Hepi televizija smeta jer govori istinu. Rijaliti program ne postoji.

Prenose i da je i ministar bez portfelja Đorđe Milićević istog mišljenja.

"Kada opozicija ogranizuje skup pod nazivom 'Borba protiv nasilja', logično je da ste u politici zbog opšteg interesa, da izađete sa nekim merama, stabilnosti i sigurnosti svakog građanina, šta su bile mere opozicije? 'Ukinite Hepi i ostale televizije, štampane medije koji pišu ono što im ne odogara?' Ovo je zloupotreba tragedije. Ovo je novi modalitet u ponašanju opozicije. Glavna meta je predsednik Aleksandar Vučić".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.