Mediji: Evropska komisija neće produžiti ugovor sa AstraZenekom

Izvor: Danas, 14.Apr.2021, 09:43

Mediji: Evropska komisija neće produžiti ugovor sa AstraZenekom

Evropska komisija (EK) je odlučila da sledeće godine ne produži ugovor za vakcine protiv kovid-19 sa kompanijama AstraZeneka i Džonson i Džonson, piše „La Stampa“, pozivajući se na izvor iz italijanskog Ministarstva zdravlja, prenosi Rojters.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Evropska komisija neće produžiti ugovor sa AstraZenekom

Izvor: N1 televizija, 14.Apr.2021

Evropska komisija (EK) je odlučila da sledeće godine ne produži ugovor za vakcine protiv kovid-19 sa kompanijama AstraZeneka i Džonson i Džonson, piše "La Stampa", pozivajući se na izvor iz italijanskog Ministarstva zdravlja, prenosi Rojters. Iz EK su za N1 istakli da ne mogu da komentarišu ugovorna...

Nastavak na N1 televizija...

Evropska komisija neće produžiti ugovore sa Astrazenekom i Džonson i Džonsonom

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2021

Europska komisija je odlučila da naredne godine ne produži ugovore o nabavci vakcina protiv koronavirusa s farmaceutskim kompanijama koje proizvode cepivo s virusnim vektorima, kao što su Astrazeneka i Džonson i Džonson.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.